Russell Brand teravmeelitses kõmumeedia ajakirjanikega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry ja Russell Brand
Katy Perry ja Russell Brand Foto: SCANPIX

Russell Brand vastas pühapäeval ajakirjanike küsimustele, mis olid seotud tema ja Katy Perry mullu detsembris sisse antud lahutusega.

Mehelt uuriti, kuidas ta end hetkel tunneb, millele Brand vastas, et temaga on kõik korras, vahendab Digitalspy.

Staar manitses meedia esindajaid, öeldes, et nad näevad kogu sündmuste jada ajas liiga sirgjooneliselt. «Ameerika kirjanik Kurt Vonnegut ütleks teile, et kui te kujutate ette reaalsust vaid oma kogemustele tuginedes, siis muutuvad samaaaegselt tegelikult toimunud sündmused tarbetuks.» Mees avaldas soovi, et tema ja Katy eraelu võiks olla nende endi ja mitte kellegi teise asi arutada.

«Ma ei sooviks edaspidi aus hoida seda üksikasjalikult viimistletud, hapra plastmassi sarnase struktuuriga mõttetust, mida pidevalt meie ajude suunas tulistatakse ning mis segavad meid keskendumast tõeliselt olulistele asjadele,» teravmeelitses näitleja kollases meedias pidevalt avaldatava materjali teemal.

«Seega, kui ma tõesti teen midagi, mis võiks ka uudiskünnise ületada, siis ma annan sellest teada. Kuid, kui teil veel mingit n-ö läikima löödud mõttetust on, mis meid tõest eemale juhatab, siis kavatsen seda ignoreerida,» lõpetas mees oma sõnavõtu.

Hiljuti teatasid kõmulehed, et Perry loodab veel Brandiga suhteid parandada ning kannab isegi veel abielusõrmust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles