The Police`i trummar vabandas Tšiili presidendi ees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Police`i trummar Stewart Copeland
The Police`i trummar Stewart Copeland Foto: Reuters / Scanpix

Ansambli The Police trummar Stewart Copeland vabandas Tšiili presidendi ees, kuna tema sõnadest võis välja lugeda, et peab viimast Argentina presidendist vähem veetlevaks.

Ühele Tšiili ajakirjale antud intervjuus ütles Copeland, et Argentiina presidendile Christina Fernandez de Kirchnerile lähenemiseks on vaja hinge alla võtta ainult üks õlu, samas kui Tšiili president Michelle Bachelet nõuab nelja õlut, vahendab newsvault.com.

Tšiili avalikkus tõlgendas Copelandi sõnu nii, et muusik peaks enne nende presidendiga kohtumist alkoholi tarbima, et suudaks väheatraktiivset naist taluda.

Selle aasta oktoobris Argentina presidendiks saanud Fernandez de Kirchnerit tuntakse kui stiiliikooni, samas kui Tšiili president pole oma välimusega kunagi hiilanud, vaid konservatiivsust eelistanud.

Copelandi märkus heitis halba valgust ansambli The Police Lõuna-Ameerika kontsertturneele.

Muusiku sõnul saatis ta Tšiili presidendile vabanduskirja, kus kirjutas, et ajakiri võttis tema öeldu kontekstist välja ja serveeris seda nii nagu ise soovis.

«Mul on kahju, et selline negatiivne kommentaar teieni jõudis ja te pidite millegi nii triviaalsega tegelema. Meie ansambel The Police imetleb teie märkimisväärset tööd riigijuhina, teie riiki ja te olete oodatud meie kontserdile,» kirjutas Copeland.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles