Getter ja Ott-Sander: jah, me oleme koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega neljas saade; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
Tantsud tähtedega neljas saade; Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Tiit Mõtus

Lauljatar Getter Jaani ja tantsutäht Ott-Sander Palm kinnitavad oma armastust - noorte suhe algas pärast tantsusaatest välja langemist.

Getter (18) ütleb, et saate lõppedes tundsid mõlemad, et midagi on valesti - midagi oli puudu, polnud terviklikkuse tunnet - teisisõnu, nad tundsid teineteisest puudust, mille peale noogutab ka Ott-Sander, vahendab Kroonika.

Armastusse esimesest silmapilgust noored siiski ei usu. «Meie puhul oli pigem ühise keele leidmine pikema protsessi käigus,» avameelitseb Getter.

«Jah, mitte nii, et välk ja pauk ja ongi kõik olemas - kõigepealt tuleb õppida oma partnerit usaldama, siis ei teki möödalaskmist, et näed, panin pange,» räägib Ott.

Paarikese esimese suudluse kohta oskavad mõlemad nii mõndagi poetada - nii Getter kui Ott-Sander mäletavad, et see toimus siis, kui tantsusaade läbi sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles