Pamela Anderson: koerad ei saa kondoome kasutada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Loomakaitsjast Hollywoodi staari Pamela Andersoni sõnul ei tuleks India finantspealinna Mumbai hulkuvaid koeri tappa, vaid võimalikult vähevalutul viisil steriliseerida.

Anderson kirjutas linnavõimudele ka vastavasisulise kirja, edastab BBC.

«Koerad ei saa kondoome kasutada. Kuid neid saab valutul viisil steriliseerida,» seisis kirjas.

 Anderson sekkus probleemi pärast seda, kui tema kätte juhtus Mumbai linnavalitsuse dokument, mille kohaselt hulkuvad koerad on nuhtlus ja nad tuleb tappa.

«Mind ja teisi loomakaitsjaid teeb murelikuks Mumbai tänavatel elavate koerte saatus, keda võib ees oodata julm ja vägivaldne surm. Koerte tapmine ei aita nende arvukust kontrolli all hoida,» kirjutas staar.

Anderson viitas ka maailma terviseorganisatsiooni WHO ja India loomakaitseorganisatsiooni raportile, mille kohaselt «hulkuvate koerte massisteriliseerimine oleks nende suhtes kõige humaansem».

Loomakaitsjate andmetel elab Mumbai tänavatel umbes 70 000 hulkuvat koera ning Maharashtra ja Goa piirkonnas veelgi rohkem.

Kohalike elanike arvates ei olnud staaril õigus nende probleemi sekkuda.

«Eetiliselt ei pruugi koerte tapmine õige olla, kuid kes on Pamela Anderson, et ta Mumbai siseasjadesse sekkub?» küsis kohalik poeomanik Shubhada Surve.

Surve jätkas, et Mumbais on koertega juba pikka aega probleem olnud, kuid Anderson on asjast liiga kaugel, et selle põhjuseid ja tagajärgi mõista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles