«Eesti tippmodelli» žüriiliikmed ja saatejuht teada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Wunder, Toomas Volkmann, Margit Jõgger, Arne Niit
Kaja Wunder, Toomas Volkmann, Margit Jõgger, Arne Niit Foto: Postimees.ee fotomontaaž

Kevadise telehooaja üheks tõmbenumbriks tõotab kujuneda Kanal 2 eetrisse jõudev sari, milles otsitakse Eesti oma supermodelli. Sarja küll juba filmitakse, kuid žüriiliikmed ja saatejuht on seni olnud hästi varjatud saladus.

Juba paar kuud tagasi märkis sarja tegevprodutsent Triin Randloo, et žürii valikul ei lähtuta kindlasti sellest, kes meelelahutusmeedias enim silma paistnud, vaid otsitakse ikka tõelisi moe- ja modelliasjatundjaid, kirjutab Naisteleht.

Selle, eest et iga saate žüriiosa oleks põnev oodata (ja mõelda, mis tal seekord seljas on!?), kannab hoolt mees, keda Eesti moemaailmas ja seltskonnaelus tunnevad kõik kui väsimatut aksessuaarikuningat - Aarne Niit.

Kes võiks aga olla seksika ja tüüne moefotograafi Nigel Barkeri maarjamaine alternatiiv? Loomulikult Toomas Volkmann. Õnneks on olnud sama meelt ka saate tegijad.

Kolmas žüriiliige on meile teadaolevalt naine, kes teab Eesti modellindusest rohkem kui keegi teine - Margit Jõgger, MJ Model Managemendi juht.

Eesti modellisaate esimest hooaega juhib pisut vanem ja kogenum daam, kui varasemalt meedias väljahõigatud variandid, püsivalt Londonis elutsev endine modell Kaja Wunder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles