Trikiässade talvine pidu Simple Session paneb fännid ootele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikirattur Drew Bezanson
Trikirattur Drew Bezanson Foto: Simple Session / Vincent Perraud


Maailma üheks olulisimaks rula- ja BMX-festivaliks kasvanud Simpel Session jätkab sellest aastast iseseisva kaubamärgina Simple Sessioni nime all ning kolib tänavuse toimumisaja üle kevadesse.

 Piletid 31. märtsil ja 1. aprillil Saku Suurhallis toimuvale Simple Session 12-le tulevad müügile veebruari alguses.

Nimemuutuse taga seisavad peakorraldaja Mario Kalmre kinnitusel muudatused võistluse sponsorite koosseisus ning ka võistluse kasvav rahvusvaheline haare – peale Eesti toimuvad festivali nime all juba paar aastat suvised võistlused Helsingis ning silmapiiril on võistlused peale Soome ka teistes riikides.

Kui harilikult leiab eestimaine ekstreemspordi tähtsündmus aset veebruari alguses, siis tänavu saavad rula- ja trikirattafännid oma iga-aastase Simple Sessioni elamuse kätte tavapärasest pisut kevadisemal ajal. Korraldajad avaldavad lootust, et selleks ajaks annab ilm võimaluse üle maailma kokku lendavatel sportlastel Tallinnaga ka ratastel ja ruladel tutvuda.

Maailma üheks rula- ja BMX-rattasõidu tippvõistluseks peetav Simple Session paistab ka tänavu taas silma muljetavaldava võistlejate nimistuga kogu maailmast, kust ei puudu nii juba ilma teinud sõitjad kui ka uued talendid.

Festivali programmi ja uudistega saab kursis püsida festivali kodulehel www.session.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles