Populaarne klubiüritus Cosmodrome peab 11. sünnipäeva!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cosmodrome
Cosmodrome Foto: Club Unlimited

Juba sel laupäeval, 14. jaanuaril oodatakse kõiki praegusi ja uusi Cosmodrome'i fänne Tartusse, klubisse Tallinn, et koos tähistada antud klubiürituse 11. sünnipäeva. Sünnipäeval on kohal Cosmodrome residendid DJ Kolzar, Kristjan Hirmo, DeeJayAAV ning andekas uus plaadikeerutaja Tauno L Eestist!
 

Cosmodrome üks algatajatest Erlend Aava sõnul sai asi alguse pisut juhuslikult, samas oli klubielus tühimik, mis justkui nõudis täitmist. Pikalt ei peetud aru kui kunagine klubiomanik Urmas Past ideega nõus oli ja ürituse oma klubisse lubas.

Cosmodrome eripäraks ja peamiseks eesmärgiks oli ja on pakkuda alternatiivi tavapärasele klubielule ning eelkõige soov tuua pidutsejateni värsked muusikalised naudingud.

«Iga üritus pisut erinevad dekoratsioonid, roteeruvad välisesinejad aga ka kodumaised klubimuusika propageerijad, see ongi see mis hoiab asja värske ja pakub inimestele rõõmu,» mainis Aav.

Üritusel on läbi aastate esinenud kümned ja kümned välisartistid, alustades Saksamaalt ning tipptegijate hulka kuuluvast TOMCRAFTIST või MOGUAIST, lõpetades mitmete andekate ja noorte tegijatega, kes tänaseks saavutanud märksa suurema kuulsuse kui 6-7 aastat tagasi.

Läbi aegade on Cosmodrome toonud esinema maailmaklassi tippartistid nagu MOGUAI, TOMCRAFT, DA HOOL, WIPPENBERG, JESSE VOORN, LADY DANA, XANNO GALOIS, COSMONAUT jpt.

Uksed avatakse kell 23:00.
Lisainfot vaata www.clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles