«Eesti supermodelli» saatejuhiks on hoopis Margit Jõgger?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Jõgger
Margit Jõgger Foto: Egert Kamenik

Elu24 toimetus on saanud vihje, et kevadel Kanal 2 ekraanile jõudva «Eesti supermodell» saatejuhiks on modelliagentuuri omanik Margit Jõgger (44).

Algselt spekuleeriti, et supermodelli Tyra Banksi juhitud glamuurse reality-show «America`s Next Top Model» Eesti versiooni saatejuhiks saab üks maailma kuulsamaid eestlasi, supermodell Carmen Kass. Väidetavalt ei nõustunud viimane siiski saates osalema.

Saatejuhtideks on pakutud ka maailma moelavadel kuulsust ja rikkust kogunud Tiiu Kuiki ja Karmen Pedarut.

Õhtulehe andmetel on saate võtteplatsi ümber aga hiljuti luusimas nähtud ka Londonis elavat eestlannast seltskonnadaami ja endist modelli Kaja Wunderit.

Elu24 andmetel võib «Eesti supermodelli» saatejuhiks olla siiski, kunagi Tallinna ühe teatri fuajeest tänase supermodell Karmen Pedaru leidnud, MJ Model Management´i emand Margit Jõgger.

Agentuurid, kellega Jõggeri agentuur tihedalt koostööd teeb on näiteks: Ford (New Yorgis), Oui (Pariisis), Premier Model Management (Londonis) ja Elite (Londonis, Milaanos, Pariisis).

Premier Model Management teeb koostööd ka tulevase saatega «Eesti supermodell». Nimelt modell, kes selle saate võidab, saab taskusse ka lepingu Premier Model Managemendiga.

Väidetavalt väisas Tallinnat möödunud nädalal ka Ameerika modellisaatest tuntud poodiumidiiva Miss J. Alexander, kes on ilmselt üks saate «Eesti supermodell» üllatuskohtunikest.

Kumb sobiks sinu arvates paremini saate «Eesti supermodell» saatejuhiks - Kaja Wunder või Margit Jõgger?

Kes on Margit Jõgger?

2010 aasta kevadel kirjutasid kõik seltskonnaväljaanded, et modelliärinaine Margit Jõgger valmistub oma elu esimesteks pulmadeks. Peiu, Margitist 14 aastat noorem sukeldumisinstruktor Hossam Ibrahim nägi välja väga eksootiline, tõmmu ja salapärane.

Pulmad oleksid pidanud kuulujuttude järgi toimuma sama aasta augustis kuumal Egiptuse rannaliival. Küsimusele, mis Margitit Hossami puhul võlus, vastas särtsakas modellifirma omanik: «See, et ta on nii ilus! Ta on niivõrd armas inimene ja uskumatult kannatlik. Me oleme mõlemad tugeva karakteriga. Ma vajan inimest, kes on minust psühholoogiliselt tugevam.»

Margit olla käinud iga kuu peiul Egiptuses külas ning peatunud tolle kolmetoalises kahe rõduga Hurghada kesklinnakorteris. Ka olla kallim talle kinkinud kullast briljandiga kihlasõrmuse.

Ometi jäi pulmauudis augustis tulemata ning kui ajakirja Naised peatoimetaja tundis ühel üritusel Margit Jõggerit kohates huvi, kas tema tulevane kaasa on Egiptuse rahutustest ikka terve nahaga pääsenud, vastas Jõgger vähimagi kahjutundeta hääles, et mingit pulma pole tal kunagi plaanis olnud ning lugu abiellumisest egiptlasega oli pigem PR-trikk.

«Kui üks ajakirjanik leidis mu Facebooki lehelt minu pildi kauni tõmmu mehega ja küsis, kas meil on suhe, siis mõtlesin, et olen vaba naine ja võin vastata mida iganes,» tunnistas Jõgger säravil silmil. «See oli lõbus lugu, ma arvan, et mu modellifirmale oli see tähelepanu hea PR.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles