Kõik aluspükstes trolliga sõitma!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahel tuleb inimestel tahtmine igapäevarutiinist välja pugeda ja midagi veidrat teha. Soojematel maadel näiteks harrastatakse püksata metroosõitu.
Vahel tuleb inimestel tahtmine igapäevarutiinist välja pugeda ja midagi veidrat teha. Soojematel maadel näiteks harrastatakse püksata metroosõitu. Foto: Reporter.ee/Kanal2

Vahel tuleb inimestel tahtmine igapäevarutiinist välja pugeda ja midagi veidrat teha. Soojematel maadel näiteks harrastatakse püksata metroosõitu. Meie võiks sama teha suvekuudel trollibussides.

«Sõidame aluspükstes!» kampaaniat on tehtud paljudes maades. Hiljuti võeti asi ette juba teist aastat järjest näiteks Mehhikos. Põhjus lihtne. Argipäev tuleb pisut lõbusamaks muuta.

Mexico City metroo on üks maailma agarama liiklusega metroodest ja sellepärast võetigi seekord püksid jalast just seal. Osalejaid oli mitusada.

Samal ajal tehti «Püksid maha!» sõitu ka erinevates teistes maailma paikades ja Facebookis andis kinnituse oma osalusest kokku 16 000 inimest.

Mehhikos muutis asja kurioossemaks asjaolu ehk see, et tegu on uskliku maaga.

Metroos koos püksata noortega sõitnud daami kommentaar: Kõik need püksteta ja särkideta poolpaljad inimesed..., mulle ei meeldi see. Ma ei tea, mida nad saavutada tahavad või nõuavad või protesteerida soovivad, aga minu arvates on selleks ka paremaid võimalusi. Nad on noored, enamus kohe väga noored... Mulle ei meeldi see asi!

Vaata videot!

Kas sina oleksid nõus osalema «Püksid maha!» aktsioonis Eestis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles