Sienna Miller ja Rhys Ifans hakkavad duetti laulma?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sienna Miller
Sienna Miller Foto: AP / Scanpix

Näitlejatest paarike Sienna Miller ja Rhys Ifans plaanivad väidetavalt salvestada dueti, võttes eeskujuks ansambli Oasis loomingu.

Miller on enda sõnul alati soovinud lauljaks saada ning nüüd julgustas Ifans teda üheskoos stuudiosse minema, vahendab Digitalspy.

 «Rhys´ile meeldib väga Oasis, eriti Noel Gallagher, nii, et see on ka muusika, mille sarnast ta ise teha sooviks,» ütles lähedalseisev isik ajalehele Daily Express.

«Siennale meeldib väga laulmine ja ta on alati tahtnud saada rockstaariks. Rhys on olnud väga toetav ja tal on õnnestunud Siennat veenda, et ta võtaks oma unistuste täitumiseks midagi ette.»

Ifans kuulus Briti rockansambli Super Furry Animals algkoosseisu ning on teadaolevalt hiljuti koos trummar Dafydd Ieuaniga taas stuudiosse läinud. Mees on osalenud ka Oasise loole «The Importance of Being Idle» tehtud muusikavideos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles