25 aastat tagasi kadunud käevõru ilmus välja kana seest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihatöötlusettevõttes Olson Locker leiti kana seest 25 aastat tagasi kadunud käevõru. Ettevõtte omanik Mark Olson (vasakul) koos töötajatega
Lihatöötlusettevõttes Olson Locker leiti kana seest 25 aastat tagasi kadunud käevõru. Ettevõtte omanik Mark Olson (vasakul) koos töötajatega Foto: AP / Scanpix

USAs elav Aaron Giles kaotas 25 aastat tagasi käevõru, kuhu oli graveeritud tema nimi, aadress ja telefoninumber.

Nüüd ilmus Gilesile kuulunud identifitseerimisvõru välja Minnesota osariigis Fairmontis asuvas lihatöötlusettevõttes, kirjutab stuff.co.nz.

Lihatükeldaja leidis tükeldatava kana seest särava asja ja näitas seda oma ülemusele.

Firma Olson Locker omaniku Mark Olsoni sõnul on nad loomakehade seest igasuguseid asju leidnud, kuid mitte midagi sarnast.

Käevõru omanik Giles oli lapsepõlves Fairmontis elanud ning armastanud koos vendadega vanaisa farmis peitust mängida.

«Veetsin üsna palju aega selles farmis ja sealses küünis ning need on ainsad kohad, kuhu ma oma käevõru sain kaotada,» sõnas praegu 31-aastane mees.

Gilesi arvates võis ta identifitseerimisvõru kaotada umbes viieaastasena. Mehe sõnul lammutati ta vanaisa küün paar aastat tagasi maha.

«Minu käevõru võis sattuda koos lammutatud materjaliga uude kohta. Nimelt kasutati vana küüni materjali uue küüni ehitusel. Ka käevõru leiti kanast, kes elas uues küünis,» lausus mees.

Kanatöötlemisfirma omanik Olson hakkas käevõru omaniku jälgi ajama ja avastas, et Gilesi isa kolis koos perekonnaga Arizonasse. Sealt sai Olson ka Aaron Gilesi praeguse elukoha teada, mis on Massachusettsi osariigis Gloucesteris.

Gilesi sõnul on see üllatav, et käevõru välja ilmus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles