Babulja Special tähistab vene vana-aastaõhtut kuulsa vene popbändiga Chi-Li!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja Special tähistab vene vana-aasta õhtut kuulsa vene popbändiga Chi-Li!
Babulja Special tähistab vene vana-aasta õhtut kuulsa vene popbändiga Chi-Li! Foto: Ööklubi teater

13. jaanuaril toimub klubis Teater vene vana-aastaõhtu lõbusa peoga Babulja Special, kus astub üles ka vene superstaar Chi-li!

Babulja Special on üritustesari, mis üllatab alati suure vene staari ning meeliköitva meelelahutusega.

Seekord on peaesinejaks vene staar Chi-Li

Irina Zabijaka (Ирина Забияка) alias Chi-li kasvas üles ilma isata ja teadis, et isa on teadmata kadunud Chili revolutsionäär. Ta rääkis seda lugu suure uhkusega ja nii hakatigi lapsepõlvest saati kutsuma Chi-liks.

Irinal on naisterahvale väga tavatu madal hääl (kontraalt), mis algul tõi talle palju eitavaid vastuseid plaadifirmade poolt, kuid hiljem oli tema edu peamiseks põhjuseks.

Palju on arvatud, et tema laulude esitajaks on mees või, et tegemist on transvestiidiga, kuid ta on osavalt selle enda kasuks pööranud. Esimeses lauluvideos, mis oli tehtud singlile «Новый год в постели» kehastas ta näiteks meesprodutsenti.

Esimeseks singli, «Преступление», jõudis publikuni 2005. aasta sügisel, millele järgnes lugu «Новый год в постели», mis kinnitas Chi-li edu veelgi.

Ta on võitnud koos oma grupiga palju nimekaid auhindu nagu näiteks aasta laul, Kuldne Grammofon - Moskva; Kuldne Grammofon - Alma-Atõ, Peterburi jpt.
 

13. jaanuaril on kõigil Chi-Li austajatel võimalus staari näha ja kuulda klubi Teater laval, kus parima vene muusika ning kaunite snegurotskatega võetakse vastu vene uus aasta!

Eelmüügipiletid saadaval Piletilevis ning lounge'is Deja Vu(Vana-Viru 8) Esimesed 200 piletit vaid 15 eurot!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles