Metrobitch Neigausist on saanud kuum prillidisainer

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metrobitch Vaido Neigausist on saanud kuum prillidisainer
Metrobitch Vaido Neigausist on saanud kuum prillidisainer Foto: Erakogu

Eesti kuumim staarmetroseksuaal Vaido Neigaus disainib oma šikimad vabaajarõivad ja esinemiskostüümid ise. Erilise pühendumusega nokitseb Neigaus aga just päikeseprillide kallal, millest on kujunemas laulja kaubamärk.

Möödunud aasta lõpus torkas metrobitch Neigaus silma näiteks seksika kostüümiga Ingel-Mia debüütplaadi esitlusel. Taevakarva sinise neetidega nahktagi kõrval äratasid tähelepanu ka ultrašikid päikeseprillid, mis olid moelembese laulja enda kätetöö.

«Moeröögatuse loomiseks läks vaja musta pitsi, millega sai kaetud klaas ning neete, mis omakorda kleebitud pitsile. Prillidega näeb muuseas suurepäraselt,» valgustas staarbitch toona.

Oma sünnipäevapeo auks oli Neigaus aga valmis nikerdanud veel röögatuma disainiga prillid. Klaaside asemel varjutasid silmi nahkribade otsas vallatult tantsivad metallketid.

Kiika pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles