Erki Laur ja Liisi Eesmaa - uus kuum paar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibe - kümme aastat! Peohoos näitlejad Erki Laur, Tiina Tauraite, stilist Gerly Tinn, jpt.
Vibe - kümme aastat! Peohoos näitlejad Erki Laur, Tiina Tauraite, stilist Gerly Tinn, jpt. Foto: Vibe
Viimasel ajal võib pea kõikidel seltskonnaüritustel teineteise embuses liikumas näha Von Krahli teatri näitlejat Erki Lauri ja moekunstnik Liisi Eesmaad.

Erki Lauri elukaaslaseks on tuntud näitlejanna ning aastal 2008 eesti teatri naiskõrvalosa aastaauhinna pälvinud näitlejanna Tiina Tauraite. Nende peres kasvab ka kaks pisipõnni.

Ka hiljutisel kodumaise filmi «Soovide puu» esilinastusel oli Tiina asemel Erki käevangus Liisi. Kurjad keeled laksutavad, et teatriilma unelmatepaari Tiina ja Erki suhe on ohus, sest Tiina kurvastab koos lastega üksi kodus, kirjutab Just.

Erkit ajavad taolised kuulujutud vaid naerma. «Liigume Liisiga koos seltskonnas seetõttu, et see on meie töö,» pajatab mees. Erki sõnul on nad koos Liisiga palgatud Cosmo moepolitseinikeks ning toimetavad seal koos veergu «Galerii».

«Mina olen praegu teatrist aastasel puhkusel ja keegi peab ju füüri ka laskma,» seletab Erki lõbusalt. «Ja Tiina ei tulnud filmi esikale seepärast, et laps oli kodus tõbine. Ta käis seda hiljem ise kinos vaatamas.»

Ka Tiinat ei aja kulutulena levivad kuulujutud Erkist ja Liisist nutma. Tiina väitel ajavad need pigem teda ja Erkit naerma.

Ka Liisi Eesmaa kinnitab, et tegu on lihtsalt naljaga ja neid võib koos Erkiga edaspidigi koos üritustel teineteise käevangus näha.

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles