Täpp: teadsin juba eos, et keegi koorib end paljaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaadreid TV3 saate «Õhtusöök viiele» võtetelt; Mari-Leen Albers
Kaadreid TV3 saate «Õhtusöök viiele» võtetelt; Mari-Leen Albers Foto: TV3

«Õhtusöök viiele» friigishow lõppes Marco Tasase ehk Strippar-Marco juures ja staarreporter Mari-Leen Albers ehk Täpp räägib oma blogis, kuidas asjad tegelikult olid.

«Ma ei oodanud sellest õhtust midagi erilist, ma teadsin juba eos, et keegi koorib end paljaks. Ma ei pannud mööda,» kirjutab Albers.

Albersi sõnul oli Marcol probleeme koha leidmisega, sest hotell, kus ta külalisi alguses võõrustada tahtis, ütles talle ära, kuna mingi video tegemise käigus puristati šampanjat hotellitoa lakke: «Marco sõnul šokeeris see ka tema Soomest pojale appi tulnud ema ning lõpuks saadi siis koht, kus meid võõrustada – mingi saunaruum.»

Kui õhtu alguses ja külaliste saabudes oli Marco sõbralik ja suhtles teistega, siis mida minut edasi, seda marulisemaks ja kurjemaks ta läks.

«Marco söögid olid väga vara valmis tehtud ja soojas ruumis olid salatikomponendid kuivanud, mis siis sellest. Kõik rääkisid sellest, pähe sain ikka mina,» pahandab naine.

Loe Mari-Leenu blogipostitust siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles