Veinilembeline Margret: selles saates pole võimalik kaine peaga olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margret Järv
Margret Järv Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Seda, kas staarmeikar Margret Järvest on saamas või juba saanud alkohoolik, asjaosaline ise üheselt ei kommenteerigi.

«Absoluutselt kuidas keegi tõlgendab. Ma armastan veini ja toidu kõrvale õige vein toob selle maitse paremini esile. Ma ei oska enam kvaliteetset sööki ilma hea veinita nautida. Nagu midagi oleks puudu.. Ja kui keegi peab mind alkohoolikuks, siis ma arvan, et see on esimene tundemärk sellest, et sel inimesel pole aimu heast toidust ja joogist,» räägib Margret.

Staarmeikar lisab, et paratamatult on kindlaks tehtud, et paar drinki päevas teeb inimese lõbusamaks. «Enne saadet kasutasin ma need ära, et mitte end saates närvi ajada ja end mitte selles võõras seltskonnas kehvalt tunda.»

Oma väljaütlemiste peale on Margret suisa ähvarduskirju saanud. «Enamik minuni jõudnud kirjadest, tänu taevale, on siiski positiivse alatooniga,» rõõmustab tüdruk ja lisab, et poleks uskunud, et see saade inimestes nii suurt elevust tekitab.

«Nüüd võiks maha rahuneda. Uuel nädalal on uued jutud ja teemad ning see saade ununeb peagi,» usub Margret.

Veel lisab tüdruk, et kavatseb pärast saadet meediaorbiidilt kaduda. «Mõneks hetkeks oleks arukas oma suu kinni panna ja mitte midagi rääkida,» on tüdruk jõudnud tõdemuseni, et teravad laused võivad tuua kaasa pöördumatuid sekeldusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles