Kati Saara Vatman rendib sotsiaalmajast mehi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Saara Vatmann
Kati Saara Vatmann Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kati Saara Vatmani uus aasta algab sama seiklusterohkelt, kui möödus eelmine. Kati suurim rõõm on aga see, et Inglismaal tööl olnud abikaasa Tarmo alias Terminaator saabub lõpuks eksirännakutelt koju tagasi. Veel tahab Kati uuel aastal saada vanaemaks.

«Saab jälle oma kallist meest näha ja tema tuge tunda, midagi paremat pole enam tahta,» õhkab paar kuud kaasata talus rabanud Kati ajakirjas Naised.

Mis puutub töödesse ja töökätesse, siis selles vallas on Kati endale tugeva abiväe leidnud. «Ma käin kogu aeg Kalbu sotsiaalmajas ja toon seal elavaid mehi endale füüsilise töö tarvis koju abiks. Olen tubli naine küll, aga ma ei jõua korraga sitta visata, puid tassida ja loomi talitada, lihtsalt ei jõua, ja lapsed ei saa ka kõike ära teha,» kurdab naine.

«Kalbu mehed osutusid ülinobedateks töömeesteks ning nendest on suur tugi. Omavahel öeldes ma isegi ei tea, miks nad seal sotsiaalmajas on, suured ja tugevad mehed ning käed otsas,» imestab naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles