Video: Harrison Ford vaatas esimest korda oma Indiana Jonesi filme?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford vaatas esimest korda Indiana Jonesi seiklusi?
Harrison Ford vaatas esimest korda Indiana Jonesi seiklusi? Foto: Youtube

Väidetavalt on Hollywoodi staari Harrison Fordi hästi hoitud saladus see, et ta ei vaadanud kunagi pärast valmimist oma tegelase Indiana Jonesi seiklustest rääkivaid filme.

Nüüd aastaid hiljem olevat ta nõustunud neid vaatama, edastab Daily Mail.

Seiklejast arheoloogi Indiana Jonesi kehastamine tegi Fordist maailmakuulsa.

Youtube´i riputatud videos on näha Fordi istumas elutoas ning vaatamas  Indiana Jonesi filmitriloogiat.

Video algab tekstiga: «Seda saladust on ta endaga kandnud pikka aega. Harrison Ford ei ole tegelikult kunagi näinud Indiana Jonesi filme. Seda kuni siiani».

Siis on näha Fordi oma tegelast ja filmide sisu kommenteerimas.

Kuulda on selliseid kommentaare, et «the action just keeps coming» (tegevus jätkub pidevalt) ning «I have not ever seen anything like this» (Ma ei ole kunagi varem midagi sellist näinud).

Tegemist ei ole siiski sellega, et Ford esimest korda neid filme vaataks. Selle video valmistas üks naljamees, kes kasutas kokkupanemisel erinevaid videoid.

Harrison Ford on seiklejast arheoloogi kehastanud 1981. aastal linateoses « Indiana Jones and Raiders of the Lost Ark», 1984. aastal valminud filmis «Indiana Jones and the Temple of Doom», 1989. aasta filmis «Indiana Jones and the Last Crusade» ning 2008. aasta linateoses «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull».

Mänguversioonidest on kuulsamad LucasArtsi seiklusmängud. Esimene LucasArtsi Indiana Jonesi seiklus "«Indiana Jones and the Last Crusade» järgib üsna täpselt kolmanda filmi süžeed.

Järgnevad mängud «Indiana Jones and Fate of Atlantis», «Indiana Jones and Infernal Machine» ja «Indiana Jones and Emperal's Tomb» räägivad varem esitamata lugusid Indy seiklustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles