Jana Kask tuiskab kodutute loomade varjupaikade vahet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Mirjam Veisner

Superstaari-saate võitjal Jana Kasel on kodus kaks toredat kassi - kolmeaastane Mrs. Elizabeth ning 13-aastane Antonita, kellest esimene sai võetud aasta tagasi loomade varjupaigast.

«Alguses oli ta nagu võõras ja ma ei teadnud, kuidas temaga käituda aga juba 2-3 kuu pärast sai adopteerimise periood läbi ja nüüd on ta minu lemmik Liza,» räägib Jana Gossip.ee-le oma kassi võtmise loost.

«Mulle meeldivad kassid väga, nad on ilusad, pehmed, armsad ja nendega ei pea jalutama. Nad saavad ise kõigega suurepäraselt hakkama, iseseisvad loomad,» loetleb Jana kasside positiivseid omadusi.

Jana lisab, et oma elutempo juures ei saakski ta pidada looma, kes vajab pidevat järelevalvet ning keda ei saa üksi koju jätta: «Mulle kass sobib, kuna minu graafik on väga tihe. Ja samas, kui ma koju tulen, ootab mind alati väike sõber, keda ma väga armastan.»

Jana on tihe varjupaikade külastaja: «Jah, ma käin tihti varjupaigas. Mulle meeldib ka koertega jalutada. Loodan, et kõik loomad, kes seal praegu elavad, saavad endale kodu, neid ei ole väga palju. Kui inimesed pööraksid sellele rohkem tähelepanu, oleks see probleem lahendatud,» arvab Jana ning kutsub kaasmaalasi üles rohkem loomade varjupaikasid külastama.

«Käige seal ära, lihtsalt vaadake ja silitage kasse, jalutage koertega ja kes teab, äkki te leiate sealt endale sõbra.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles