Friigi-show üksteisest ja endast: kes on meist kõige kuulsam?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtusöök viiele» meelelahutusmeedia staarid
«Õhtusöök viiele» meelelahutusmeedia staarid Foto: TV3

TV3 staarieri «Õhtusöök viiele» on palju kära tekitanud küll teemadel vähe punkte, üksteise kohta laimu levitamine, saatekaaslaste üksteise vastu üles ässitamine jne. Mida me kõik aga teada tahaksime on ikkagi, kes on kõige kuulsam sellest kirevast õhtusöögiseltskonnast? Kõnelgu tähed ise.

Margret Järv: No tegelikult saatemeeskond ise seda nagu sisse ei pannud, vastasin sellele, et kõik oleneb sellest, kelle nurgast küsimusele läheneda. Mõnele võib-olla Marco, keda loevad Elu24 lugejad, teisele Tipp ja Täpp, kes on TTV-s. See on nii suhteline. Mind see väga ei huvita. Esiteks on see juba nii haige küsimus, mind ausalt ei huvita see teema. See on ka saate meeskonna poolt poolnaljaga välja mõeldud küsimus, ja kui selline saateseltskond sellele küsimusele vastama peaks, siis see juba iseenesest on küllaltki naeruväärne.

Performance artist Billeneeve: Mind see eriti ei puuduta. Sellist vaidlust otseselt ei olnudki. Kõik rääkisid kuna nad on tuntuks saanud või siis millega. Minu jaoks on Eestis päris nõme rääkida kuulsusest. Pigem oleks korrektne öelda «tuntud» või «teatud». Kui aga rääkida n-ö staaride kajastamisest meedias, siis kõige tuntumad on ilmselt need, kes sinna kõige rohkem ise trügivad. Marco puhul on kohe näha, et tähelepanu on tema jaoks oluline. Seda kinnitas ka fakt, et kui kaamerad ei filminud, ütles ta mitmel korral: «Nüüd pole mõtet rääkida».

Tipp ja Täpp: Kõige kuulsam oli meie seltskonnast ikka Marco - ta on ju kõige kauem meedias figureerinud.

Strippar-Marco: Kahjuks või õnneks siiski mina. Ma olen juba 2003. aastast meedias olnud ja pole sealt kuhugi kadunud või  mingite totakate kommentaaride pärast välismaale kolinud nagu paljud teised.

Staarmetroseksuaal Vaido: Ma arvan, et sellest seltskonnast kõige kuulsam olen mina.

Nagu näha, ühest ja selget vastust saateosalistelt ei tulnud. Ehk oskad sina, kallis lugeja, küsimusele selgema vastuse anda?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles