New Yorgi linnapea: mu kallim suudleb paremini kui Lady Gaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga ja New Yorgi linnapea Michael Bloomberg suudlemas
Lady Gaga ja New Yorgi linnapea Michael Bloomberg suudlemas Foto: SCANPIX

USA New Yorgi linnapea Michael Bloombergi sõnul võis ta uue aasta saabudes küll poplaulja Lady Gagaga suudelda, kuid see jäi alla ta elukaaslase Diana Taylori suudlusele.

69-aastane linnapea ja temast märgatavalt noorem staar panid huuled kokku Time Square`il  kümmekond sekundit enne uue aasta saabumist, edastab Daily Mail.

Lady Gaga kandis sel ajal hõbedase värviga maski.

«Lady Gaga on väga šarmantne. Samas ka lõbus. Mul oleks hiljem kahju olnud, kui ma lauljannat uue aasta puhul ei oleks suudelnud. Uue aasta parima suudluse andis mu elukaaslane Diana, Lady Gaga oma paigutaks teisele kohale,» sõnas linnapea.

Bloomberg lisas, et Lady Gaga on umbes sama vana kui ta tütar Georgina, kes on 20. eluaastate lõpus.

Linnapea sõnul oli tema jaoks kummaline, kui New Yorgis üles kasvanud lauljanna sõnas, et ta on Times Square`il esinemise tõttu närviline.

«Ma küsisin talt, et miks ta närvis on. Ütlesin, et ta esineb pidevalt suure rahvamassi ees. Lauljanna vastas, et kuna tegemist on ta kodulinnaga, siis tahab ta anda endast parima ja see teeb ta närviliseks,» meenutas Bloomberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles