The Suni trummar Borka jagab dieedinippe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triikrauamehed The Sunist: Danel Pandre (bass, vasakult), Tarvo Valm (kitarr, vokaal), Tanel Padar (vokaal, kitarr), Tomi Rahula (klahvpillid) ja Borka (trummid) nautisid plaadikaane jaoks poseerimist ja tegid seda enda sõnul ühtse meeskonnana.
Triikrauamehed The Sunist: Danel Pandre (bass, vasakult), Tarvo Valm (kitarr, vokaal), Tanel Padar (vokaal, kitarr), Tomi Rahula (klahvpillid) ja Borka (trummid) nautisid plaadikaane jaoks poseerimist ja tegid seda enda sõnul ühtse meeskonnana. Foto: Aivo Kallas

«Tund aega trumme mängides põletab inimese organism ligi 700 kalorit. Nii et naised, kes pidevalt muretsevad enda kehakaalu pärast – siin on teile ekstreemne trummidieet,» jutustas Borka

Buduaarile

.



Mehe sõnul võib kaaluga hädasolija süüa kõike, aga vastavalt sellele tuleb ka trumme mängida.

Borka ise harjutab trumme päevas 2-3 tundi. «See on mind kogu aeg vormis ja tervena hoidnud. Täiega sport ja dieet käsikäes!» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles