Koit Toome: Adam Lambert on vokaalselt väga kihvt artist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert «Better Than I Know Myself»
Adam Lambert «Better Than I Know Myself» Foto: RCA Records / Sony Music Entertainment

Koit Toome koostas Õhtulehe palvel oma isikliku 2011. aasta TOP 5 hititabeli nii kodumaistest kui välismaistest lugudest ning üllatuslikult mahtus sinna ka tema enda singel «Valged ööd».

Tabelisse sattunud lood on suvalises järjekorras: Emeli Sandé «Heaven», Adam Lambert «Better Than I Know Myself», Nicole Scherzinger «Don't Hold Your Breath», DJ Fresh ft Sian Evans «Louder», Katy Perry «Last Friday Night», Ines «Pilvepiiril», Ott Lepland «Tunnen elus end», Outloudz «I Wanna Meet Bob Dylan», Koit Toome & Getter Jaani «Valged ööd», Helen «Kas tead».

Eraldi märkis muusik veel ära USA laulja Adam Lamberti, kelle plaati ta kannatamatult ootab: «Paraku pole see veel poelettidele jõudnud, aga lugu «Better Than I Know Myself» on selle aasta üks kõvema produktsiooniga lugusid minu arust ning ta on vokaalselt väga kihvt artist.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles