Strippar-Marco: loomulikult mul pole silikoonkannikaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco jahutas end Anne kanali ääres
Strippar-Marco jahutas end Anne kanali ääres Foto: Lugejapilt

Esimese «Õhtusöök viiele» järel on staarieri saateviisiku üks lüli Strippar-Marco mures, kuidas vaatajaskond iluoppide teemal kõneldust aru sai.

«Väike märkus iluoppiode teemal, mis jäi saatest välja - mul loomulikult pole neid,» selgitas Marco Elu24-le.

Sellest, kuidas Marcole tekkis kuulsus kui silikoonkannikaid kandvast mehest, räägib staarpostitantsija ise:

«Kui minu kaks sõbrannat, kes õpivad arstideks, tulid eelmisel õppeaastal minu juurde jutuga, et neile andis ülikoolis tunde ortopeed hr Pääsuke. Hr Pääsuke rääkis, kuidas Soomes saunakerisele magama jäänud mehe kannikas põles ära ja talle pidi paigaldama implantaadi.

«Otseloolulikult küsis klass, kuidas see käis ja kuhu see pandi, mispeale hr Pääsuke vastas, et küsige Strippar-Marco käest, tal ju on silikoonkannikad.»

«Need kaks sõbrantsi teadsid, et mul neid pole aga klass jäigi seda lollust uskuma.»

«Ma imestan, kuidas saavad olla ülikoolis tööl ja üldse arstinduses sellised tiblad, kes õpilastele selliseid kärbseid pähe ajavad.»

«Pole ime, et üks klient, kes mind hiljuti juubelile esinema tellis, küsis, kuidas siis silikoonkannikad on - tema mehele ka vaja. Ütlesin, et mul neid pole - ta oli kohe kurb selle peale...»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles