Kanadalanna lapsed sündisid 365 päeva ja nelja minutise vahega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadalanna lapsed sündisid 365 päeva ja nelja minutise vahega
Kanadalanna lapsed sündisid 365 päeva ja nelja minutise vahega Foto: SCANPIX

Öeldakse, et välk ei löö kaks korda samasse kohta ning üks isik ei võida loteriil kaks korda järjest, kuid see ei pruugi 1. jaanuaril ilmavalgus näinud laste kohta.

Kanadalanna Bobbi Jo Ketchesoni tütar Grace Olivia Ketcheson sündis selle aasta 1. jaanuaril, edastab Huffington Post.

365 päeva ja neli minutit varem oli ilmavalgust näinud tüdruku vend Jack Ketcheson, kes oli esimene 2011. aastal sündinud laps Regina Medicine Hat Regional Hospitalis. Nüüd oli poisi õde 2012. aastal sündinud esimene laps samas haiglas.

Bobbi Jo Ketcheson meenutas, et 31. detsembril läks tal järsku süda pahaks ja ta jooksis kööki oksendama. Ka tekkisid tal tuhud.

Naine kiirustas haiglasse, kust ta helistas oma mehele Kurtis Ketchesonile, et laps on sündimas.

Mees jõudis lapse sündimise ajaks haiglasse. Laps sündis hoolimata esmastest komplikatsioonidest  hoolimata tavapäraselt viisil.

Ketchesonide poeg ja tütar sündisid mõlemad enneaegsetena. Tegelikult oleks nad pidanud sündima veebruaris.

Kokku kasvab peres nüüd neli last, kellest vanim on nelja-aastane.

Bobbi Jo Ketchesoni sõnul jäi ta rasedaks, hoolimata igasugustest ettevaatusabinõudest. Ta oli valmis juba minema steriilsusoperatsioonile, kui mõistis, et on uuesti rase.

«Tundub, et mina ja mu mees oleme rasestumisvastastest vahenditest hoolimata Kanada kõige viljakamad inimesed,» muigas naine.

Paari sõnul jääb neljas laps viimaseks ja rohkem lapsi nad ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles