Helen Mahmastol ja Evely Ventsli uues ametis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Privé inglid Helen Mahmastol ja Evely Ventsli
Privé inglid Helen Mahmastol ja Evely Ventsli Foto: Club Privé

Sel reedel, 16. jaanuaril toimub klubis Privé üritustesarja 100% Stereo pidu, kus parimat house-muusikat mängivad DJ-d JP ning Chris Mil.


Baaris kallavad aga jooke üheks õhtuks ametit vahetanud klubi Privé turundusinglid Helen Mahmastol ning Evely Ventsli.

Loomulikult ei puudu ka sel reedel peolt kaunid ja seksikad letitantsijad, kes igal täistunnil külalisi leti pealt jooke kallates rõõmustavad.

Vaata videoid Privé reedestelt pidudelt siit, siit, siit ja siit.


***

JP ja Chris Mil alustasid koos mängimist paar aastat tagasi ning sellest ajast on nende koostöö sujunud tõusvas joones, mille käigus on avastatud uusi ja huvitavaid lugusid mängides samal ajal ka vana head house´i.

Nende poolt mängitu on peamiselt suunatud neile, kes armastavad eelkõige tantsumuusikat igal ajal ja igal pool- näiteks rannas lebades rahulikku muusikat kuulates või klubides tantsides pisut karmimat muusikat nautides.

JP ja Chris mil on resident DJ-d sellistel pidudel nagu Hed Kandi ja 100% Stereo klubis Prive. Neil on au olnud koos mängida selliste nimedega nagu Widenski, Tim Andresen, Jim Breese, Phil Faversham, Robin Burrowes, Gary Ward, Kelly Marie ja Jamo.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles