Mari-Leen Albers: ma ei saa kedagi sundida endale punkte panema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhtusöök viiele
Õhtusöök viiele Foto: TV3

Saates «Õhtusöök viiele» osalev staarreporter Mari-Leen Albers vastas oma blogis Strippar-Marco süüdistustele, et Tipp ja Täpp on igavesed uhkeldajad.

«Enne veel kui esimene saade on eetrisse jõudnud, on Elu24s söed lõkkele löönud. Marco jutustab, kuidas ma lunisin temalt maksimumpunkte ja kuidas meie pakutud sinihallitusjuust oli liiga soolane. Kui vaadata meie menüüd – suupisted, seenesupp ja kanarullid – siis rasvast on siin nagu vähe. Ja lisaks kõigele, sinihallitusjuustu ma ise ei armasta, seega ei teinud ma ka sööke sellest!» seletas Albers.

Marco sõnul on Tipp ja Täpp üleüldse üks paar uhkustajaid: «Nad tahtsid paista välja kui hästi targad ja peened. Nad nägid selleks ka kõvasti vaeva – tõid lauale Villeroy & Bochi noad ja kahvlid.»

«Tore, et mul on need Villeroy & Bochi söögiriistad juba aastaid. Sain need kingiks oma emalt ja nende üle äärmiselt õnnelik,» sõnas Albers.

Veelgi enam – Marco avaldas Elu24-le saate kaameratagusest elust nii mõndagi. Nimelt olevat Mari-Leen Albers ehk Täpp Marcot luninud, et viimane talle toidu eest 12 punkti paneks.

«Ma ei eitagi, et ütlesin, et tahan võita, aga ma ei saa kedagi sundida endale punkte panema,» rõhutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles