Strippar-Marco Tipist ja Täpist: nad on igavesed uhkeldajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaadrid saatest «Õhtusöök viiele».
Kaadrid saatest «Õhtusöök viiele». Foto: TV3

Täna õhtul ilmuvad TV3 ekraanile viis ebamaist olendit, kes on meelelahutusmeedia igapäevane leib ning kelle kohtumisest ainuüksi piisab, et uued intriigid võiksid sündida.

Tänaõhtuses saates võõrustavad külalisi staarreporter Mari-Leen Albers ja staarfotograaf Meelis Tomson ühes isikus.  

Külla tulevad meikar ja seltskonnapreili Margret, strippar-Marco, kunstnik ja performance-artist Billeneeve ning staarmetroseksuaal Vaido Neigaus aka Metro Bitch.

Marco: Tipi ja Täpi menüü oli rasvane

Emajõelinna staarpostitantsija Marco Tasane, kes pole just väga suur sinihallitusjuustu fänn, avaldas sellekohase märkuse Tipi ja Täpi tehtud toitude kohta. «Seda soolast sinihallitusjuustu oli liiga palju! Mulle meeldivad rohkem tervislikud ja väherasvased toidud.»

Marco sõnul on Tipp ja Täpp üleüldse üks paar uhkustajaid.

«Nad tahtsid paista välja kui hästi targad ja peened. Nad nägid selleks ka kõvasti vaeva - tõid lauale Villery ja Bochi noad ja kahvlid,» tõi heade mõtete linna stripi-artist näite Tipi ja Täpi vohavast ekshibitsionismist.

Staarreporter anus maksimumpunkte

Veelgi enam - Marco avaldas Elu24-le saate kaameratagusest elust nii mõndagi. Nimelt olevat Mari-Leen Albers aka Täpp Marcot luninud, et viimane talle toidu eest 12 punkti paneks.

«Ta tõsimeeli anus, et paneksin talle maksimumpunktid. Ütles, et tahab võita. Ma poleks talle üle viie punkti pannud, arvasin aga, et tore inimene, panen siis ära need 12 punkti.»

Kuna Marco võõrustab saatekülalisi kõige viimases, viiendas saates, kasutas staarreporter Mari-Leen Albers olukorda ära, et maksta Marcole kätte selle eest, et postitantsija oma võõrustuskohaks Tallinnat ei valinud. Ju oli Albersi jaoks Tartusse sõit liiga vaevaline.

«Need Tipp ja Täpp rääkisid kogu ülejäänud seltskonna ära ja mulle tehti korralik tüng,» kurtis Marco.

Milline nägi täpsemalt kättemaksuaktsioon välja, seda näeb saates «Õhtusöök viiele» igal õhtul tervel käesoleval nädalal kell 19.30 TV3s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles