Richard Bransoni tütar abiellus majavaremetes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson  ja ta tütar Holly
Richard Branson ja ta tütar Holly Foto: SCANPIX

Briti miljardäri ja seikleja Richard Bransoni tütar Holly Branson abiellus möödunud aasta lõpul Neckeri saarel maha põlenud villa varemetes.

Briti Neitsisaartel Neckeril asunud villa kuulus Richard Bransonile ja see hävis tules möödunud aasta augustis, kui seal olid külas Bransoni ema ja näitlejanna Kate Winslet, edastab Daily Mail.

Holly Branson sõnas väljaandele Hello! antud intervjuus, et ta valis just selle paiga enda ja oma mehe Freddie Andrewesi laulatuseks emotsionaalsetel kaalutlustel.

«Kuigi laulatus toimus varemetes, et tekkinud seal nukrust. Pigem süstis see optimismi, et kõik on võimalik taastada. Meie jaoks oli vabaõhupulm kõige sobivam. See puhkepaik on minu jaoks eriline isegi siis, kui see tuleroaks langes. Samas aga avanes sealt imeilus vaade mägedele,» selgitas pruut.

30-aastane blond naine kandis oma pulmas elevandiluuvärvi pikka valget kleiti, mille disainis Austraalia moelooja Jane Hill. Jamas olid tal hõbedased Jimmy Choo kingad ning pruudikimbus kreemjad roosid.

Tütre viis altari ette ta isa Richard Branson.

«Need majavaremed sobisid hästi pulmadeks. Rõõmus sündmus muutis sealse negatiivsuse positiivsuseks,» selgitas Richard Branson.

Pulma olid kutsutud umbes 100 külalist. Nelja päeva jooksul toimusid mitmed üritused nagu purjetamine, «rannaolümpia» ja võrkpalliturniir, mille võitjaks kuulutati Holly Branson.

Holly Bransoni sõnul ootab ta isa juba vanaisaks saamist.

«Mu vanemad abiellusid siis, kui mu vend Sam ja mina olime juba olemas. Mina tahtsin enne abielluda ja siis lapsi saada,» selgitas tütar.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles