Soomlase kommentaar «Tujurikkujale»: muumimammast sai Tyrannosaurus rex

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tujurikkuja»: Hiid-Halonen
«Tujurikkuja»: Hiid-Halonen Foto: Youtube

Youtube`is on Eesti aastavahetuse sketšisaatest «Tujurikkuja» video, milles sai näha ka sketši Eesti peaministri Andrus Ansipi ja Soome presidendi Tarja Haloneniga.

Mõlemad tegelased olid hiiglased.

Youtube´is on seda videod kommenteerinud nii eestlased kui soomlased.

Eestlaste kommentaarid on enamikus kiitvad, kuid oli ka neid, kes kirjutasid, et ei saanud sellele naljale pihta. Samas oodatakse, et mõni Soome naljasaade seda omakorda pilaks.

Soomlastest kommentaatorid olid pisut segaduses: «Mitä helvettia mä katson?» või siis « Ai huvittaa, missä Suomen sälleille kosto on?»

Ka võrdles üks soomlasest kommentaator Haloneni Tyrannosaurus rex´iga, kuigi ta tegelik imago Soomes on «muumimamma».

Samas aga leidus nii eestlaste kui soomlaste seas kommenteerijaid, kes ütlesid, et vennasrahvad on teineteist alati töganud ning seda tehakse ka edaspidi.

Saunahevi nime alt kommenteeriti nii: « As a Finn I can't find this video offending anyone :D Great humor and sarcasm from Estonians and I've never seen so epic sketch in my whole life! Those who are offended by this video; take the sand out from your vagina».

Joonavainio kirjutas: « Well, I think "Hell-Halonen" was fuckin funny. Too bad you couldn't find an actor ugly enough to represent her properly».

Mitmete kommentaatorite arvates oli tegemist eluterve huumoriga, samas oli paljudel kahju, et teiste keelte kõnelejad nähtust aru ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles