Skandaal: Cee Lo Green muutis John Lennoni laulu sõnu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cee Lo Green
Cee Lo Green Foto: SCANPIX

Muusik Cee Lo Green muutis New Yorgi aastavahetuskontserdil esinedes John Lennoni legendaarse laulu «Imagine» sõnu, mis sai fännidelt vihast vastukaja.

Lennoni algsed laulusõnad ütlevad «Imagine there's no countries, It isn't hard to do, Nothing to kill or die for, And no religion too» («kujuta ette, kui poleks riike; seda pole raske teha, kui poleks midagi, mille pärast tappa või surra, kui poleks ka religiooni»), kuid Green laulis «And all religion's true» («kui kõik religioonid oleks õiged»).

«Ma ei tahtnud sõnade muutmisega kellegi vastu lugupidamatu olla! Üritasin öelda, et maailm võiks olla selline, kus igaüks saaks uskuda seda, mida soovib,» seletas Green Twitteris, kuid kustutas hiljem postituse.

Üks fännidest ütles seepeale, et kui kõik religioonid oleks õiged, siis poleks ükski religioon õige. Teine lisas: «Nende laulusõnade ainus mõte ongi see, et religioon teeb halba. Kui «kõik religioonid oleks õiged», oleks maailm üsna sünge koht.»

Greeni vastused on samuti Twitterist kustutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles