Strippar-Marco 2011: täis kontserdisaalid ja minu laule laulvad fännid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco jahutas end Anne kanali ääres
Strippar-Marco jahutas end Anne kanali ääres Foto: Lugejapilt

Staarpostitantsija Marco andis Elu24-le lühiintervjuu, milles arutles oma möödunud aasta õnnestumiste ja ebaõnnestumiste üle.

«Minu eelmise aasta parimad saavutused olid kindlasti muusika poolelt. Tänu minu huvitavatele ja mittetagasihoidlikele videotele nii erootilisuse kui ka huumori koha pealt, on mul õnnestunud saada täis kontserdisaalid ja minu laule peast teadvad fännid. Samuti on olnud minu elus mõningaid lahkuminekuid ja õnneks ka kokkutulekuid uute inimestega. Kui kedagi kaotan, annab saatus mulle kohe uue inimese,» räägib strippar-Marco.

«Otseloomulikult on ka mõningaid ebaõnnestumisi olnud, kuid minu organism seedib neid 15 minutit kuni kaks päeva ja siis lültab sellest saastast välja,» avab Marco oma enesekindluse saladuse.

«Homme asun elama oma vastremonditud korterisse. Enne seda olen veel tööl. Remont oli samuti üks minu tähtsamaid kordaminekuid sel aastal, ta sõi küll raha, kuid tulemust arvestades tasus see pull kõik ära,» on Marco tagasivaadates tehtuga rahul.

«Selle aasta üks suurim inimkaotus oli mulle kahtlemata Diiva Ljudmilla Gurtchenko lahkumine siit ilmast. Selgeltnägijad ütlevad, et ta eksisteerib endiselt ja palub andeks, kellelt paluda ei jõudnud,» märkis heade mõtete linna staarpostitantsija.

«Muidu oli minu jaoks tore aasta,» võtab strippar-Marco aasta kokku ning soovib lugejaile positiivsust ja vähem kadedust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles