Maffiaboss arreteeriti maffiast rääkiva seriaali vaatamise ajal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michele Catalano arreteerimine
Michele Catalano arreteerimine Foto: Reuters / Scanpix

Itaalias, Sitsiilia saarel Palermos arreteeriti üks maffiaboss siis, kui ta oli vaatamas seriaali, mis kirjeldas endise kuulsa maffiajuhi arreteerimist.

Politsei andmetel vaatas Michele Catalano arreteerimise ajal miniseriaali «The Boss of Mosses», mis rääkis Cosa Nostra juhist Salvatore «Toto» Riinast, kes arreteeriti 1993. aastal, kirjutab Reuters.

48-aastast Catalanot kahtlustatakse töötamises endise maffiajuhi Salvatore Lo Piccolo heaks, kelle parem käsi ta väidetavalt oli.

Catalanole esitati süüdistus narkootikumide smugeldamises ja väljapressimises.

«Nii varasem Lo Piccolo kui ka nüüdne Catalano arreteerimine on nõrgendanud kohalikku maffiasündikaati,» lausus politsei.

Politsei ja kultuuritegelased kritiseerisid, et kohalik telekanal näitas endise maffiajuhi Riina elu käsitlevat seriaali, milles teda näidati kui kangelast.

Telekanal kuulub firmale Mediaset. Mediaset aga omakorda endisele Itaalia peaministrile Silvio Berlusconile.  Telekanali omanikfirma keeldus maffiajuhi elust rääkiva seriaali viimast osa eetrist maha võtmast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles