Milline muusika paneb Ewert Sundjal pisarad voolama?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilisti ei vaja: kunstiinimese geen on see, mis kindlustanud Ewert Sundjale laitmatu stiilitaju. Muide, see roheline T-särk on «draakonite» särk!
Stilisti ei vaja: kunstiinimese geen on see, mis kindlustanud Ewert Sundjale laitmatu stiilitaju. Muide, see roheline T-särk on «draakonite» särk! Foto: Liis Treimann

Laulja ja muusik Ewert Sundja (28) peab oma muusikamaitset pigem konservatiivseks.

«Lemmikute hulka, kelle peale saab alati kindel olla ning keda ikka ja jälle kuulan, kuuluvad näiteks Frank Sinatra, U2, Sting ja Radiohead,» rääkis Ewert ajakirjale Anne&Stiil.

«Neilt kõigilt eelistan just vanemaid albumeid ja kui midagi peab valima, siis tooksin välja Radioheadi teise stuudioalbumi «The Bends». Põhjus on üsna lihtne: just see plaat avas mulle ukse Radioheadi imelisse maailma. Seal ühendatakse geniaalsed meloodiad ja heliline eksperimenteerimine lihtsalt imetabasel viisil. Mu lemmik on «Fake Plastik Trees», mis on nii õrn ja toores ühtaegu, et see on minul, täiskasvanud mehel, korduvalt pisarad jooksma pannud,» pihtis laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles