Saatekülalised pidid miljonimängust tuhande krooniga lahkuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonimäng
Miljonimäng Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Tänase TV3e saate «Kes tahab saada miljonäriks?» osalejad jäid kõik suuremate võitudeta ning pidid leppima 1000-kroonise lohutusauhinnaga.

Esimene saatekülaline, ristsõnade koostamisega tegelev 23-aastane tudeng Tauno, sai hoolimata üsna edukale vastusteseeriale võiduks vaid 1000 krooni.

Esimest korda jäi Tauno vastuse leidmisega hätta järgneva küsimuse puhul: «Kus asub 1976. aastal Euroopa kõrgeima skulptuurina ehitatud Mamai Kurgaan - Petseris, Peterburis, Moskvas või Volgogradis?»

Publiku abi kasutades vastas Tauno õigesti, et skulptuur asub Volgogradis.

Jõudnud 32 000 krooni küsimuseni, ei suutnud Tauno aga välja mõelda, mis loom või lind võiks olla kaitsepolitsei vapil.

Variantideks olid lõvi, sisalik, kotkas ja greif. Tauno pakkus pärast pikka mõttepausi vastuseks lõvi, mis oli paraku vale vastus ja noormees pidi saatest lahkuma vaid 1000 krooniga. 

Järgmine saatekülaline oli Elve, kelle esimeseks komistuskiviks oli küsimus: «Kes on filmi «Klass» stsenarist ja lavastaja?» ning vastusevariantid  olid Ken Saan, Rain Tolk, Ilmar Raag, Veiko Õunpuu.

Ka Vuelta velotuuri toimumisriigi arvamine võttis Elvel üsna kaua aega, kuid saate lõpetas Elve jaoks küsimus: «Mis kellani tohib 1. septembrist 31. maini alla 16-aastane alaealine täiskasvanud saatjata avalikus kohas viibida?».

Elve pakkus vastuseks, et alaealised tohivad viibida avalikus kohas ilma saatjata vaid 22ni, kuid paraku oli õigeks vastuseks 23 ning Elvegi lahkus saatest 1000-kroonise tšekiga.

Kehtnas elav kaupluseteenindaja Kersti ei jõudnud saates kuigi kaugele, sest ta ei osanud vastata küsimusele, keda või mida uurib künoloog.

Variantideks olid: hobuseid, koeri küülikuid või küünikuid.

Hoolimata publiku abi ja 50:50 õlekõrre kasutamisest ei suutnud Kersti õiget vastust välja mõelda ja pakkus, et künoloog uurib hobuseid, mis oli vale vastus, kuna künoloog tegeleb koerte uurimisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles