Kummalised palved hotelli vastuvõtus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummalised palved hotelli vastuvõtus
Kummalised palved hotelli vastuvõtus Foto: SCANPIX

Hotellide külastajad on esitanud vastuvõtus väga kummalisi palveid.

Hotellide vastuvõtutöötajad püüavad teenindada kliente võimalikult hästi, kuid vahel saavad nad selliseid palveid, mida on raske või lausa võimatu täita, edastab foxnews.com.

Hotellitöötajate sõnul on mõnikord vaja improviseerimisoskust ja nutikust.

Stephen Kingi ja Stanley Kubricki tõttu kuulsaks saanud Stanley hotellis, mis asub USAs Colorados korraldatakse mängulisi ekskursioone hotelli «kummitustega» tutvumiseks. Üks paar esitas hotelli töötajatele palve, et nad soovivad kohtuda selle hotelli asutaja ja tema naisega, kes surid kaua aega tagasi. Pole teada, kuidas probleem lahendati.

Kanadas Whistler luksushotellis ööbinud paar tõi helikopteriretkelt jääliustikule kaasa suure jääkamaka. Hotelli saabunud, lasid nad selle vastuvõttu toimetada ning nõudsid, et see tervena saadetakse nende koju, mis asub USAs Lõuna-Carolina osariigis.

Hotell leidiski viisi, kuidas jääkamakas USAsse saata.

USAs Bostonis asuva XV Beackon hotelli klient palus töötajatel talle tuua 100 vaniljemuffinit. Muffinid tuli asetada suurele voodile nii, et sellest tekiks lause: «Kas sa abiellud minuga?» Mees kosis selle abil oma tulevast naist.

Lõuna-Carolinas Charleston Place hotellis palusid üks isa ja ema oma poja seitsmendaks sünnipäevaks väga ebatavalisi roogi: kushi austreid, karriga maitsestatud krevette, küpsetatud maoliha ja grillitud känguruliha. Magustoiduks nõuti midagi ekstravagantsemat kui «tavaline tort». Hotelli kondiitrid valmistasid Hispaania stiilis vanillitordi, mis oli paksu kreemja šokolaadikihiga.

Texases asuva Travaasa hotelli naisklient teatas, et on taimetoitlane. See tähendas, et ta sööb vaid rohelist värvi puu- ja juurvilju, mitte aga teist värvi. Hotelli kokad panid kogu oma  nutikuse mängu, tehes naisele täiuslikud mitmekäigulised road alates eelroogadest kui magustoiduni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles