Sinead O´Connori abielu kestis vaid 16 päeva

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinead O´Connor
Sinead O´Connor Foto: SCANPIX

Iirimaa laulja Sinead O´Connori neljas abielu jäi väga lühikeseks, kestes vaid 16 päeva.

Laulja sõnul jooksis ta abielu terapeut Barry Herridgeniga karile mehe perekonna ja sõprade tõttu, kes ei kiitnud seda liitu heaks, edastab AFP.

46-aastane O´Connor kirjutas oma blogis, et abielu võttis vale suuna kohe pärast seda, kui nad USAs Las Vegases 8. detsembril paari pandi.

Staari sõnul elas ta oma mehega koos vaid seitse päeva. Täitsa lahku mindi jõululaupäeval.

«Meie abielu lõhkusid mu mehe sugulased, nende suhtumine ja käitumine. Osaliselt olen ka mina süüdi, kuna ma ei tarbi alkoholi. Need sugulased aga tarbivad ja mul ei olnud tahtmist nendega koos olla,» selgitas lauljanna Twitteris.

O´Connori sõnul on ta mees juhtunu tõttu väga solvunud. Samuti on ta suhted pereliikmetega kriitiliseks muutunud.

«Mõistsin, et kui ta minu juurde jääks, siis kaotaks ta oma perekonna toetuse ja usalduse. Ta kaotaks sellega liiga palju,» selgitas lauljanna.

O`Connori sõnul langetas ta raske otsuse mehest lahku minna üksinda. Ka olevat nad mõlemad abieluga liiga kiirustanud.

Lauljanna teatas oma blogis ka seda, et tema ja ta abikaasa vahel ei olnud kunagi tüli ning lahku mindi rahulikult.

Sinead O´Connor on varem olnud abielus kolm korda. Eelmine abielu muusik Steve Cooneyga kestis umbes aasta ja see lõppes selle aasta alguses.

Kiilaspäine Sinead O´Connor sai kuulsaks 1980. aastate lõpul omapärase hääle ning palaga «Nothing Compares 2U».

1990. aastatel tekitas ta televisiooni otsesaates skandaali, rebides katki paavst Johannes Paulus II pildi. Lauljanna kinnitusel oli see tema protest katoliku kiriku preestrite lastepilastamise vastu.

Ka kuulutas ta, et on lesbi, kuid tühistas selle üsna kiiresti. Samuti kuulub ta katoliku kiriku vastu võitlevasse usulahku, kus ta on preestrinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles