Loe, millised on brittide kõige veidramad nimed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosa ja sädelev?
Roosa ja sädelev? Foto: SCANPIX

Suurbritannias muutis 2011. aastal ametlikult oma nime ligikaudu 100 000 inimest ning nende sekka sattus tõelisi pärle.

Näiteks Nottinghamist pärit iluterapeut Charlotte Price võttis nimeks Pink Sparkly And All Things Nice (Roosa Sädelev Ja Kõik Ilusad Asjad), kirjutas The Mirror.

Kolme lapse ema seletas, et on roosast värvist sõltuvuses ning roosat leidub tema riietuses, kodukujunduses ja salongis.

Samuti Nottinghamist pärit parimad sõbrad Daniel Knox-Hewson ja Kelvin Borbidge üllatasid eriti pikkade nimedega.

Knox-Hewson kannab nüüd nime Emperor Spiderman Gandalf Wolverine Skywalker Optimus Prime Goku Sonic Xavier Ryu Cloud Superman Heman Batman Thrash ja Borbidge'i tuntakse kui Baron Venom Balrog Sabretooth Vader Megatron Vegeta Robotnik Magneto Bison Sephiroth Lex Luthor Skeletor Joker Grindi.

Emperor Thrash selgitas, et nende igapäevaelu muutus igavaks ja nad tahtsid teha midagi, mis peegeldaks nende tõelist olemust.

Teiste ebatavaliste nimede omanike hulka kuuluvad Lianne Madonna Vogue On The Cover Of A Magazine McHale Dawson, tema kaksikõde Emma Madonna Confessions On A Dance Floor McHale Dawson ja nende parim sõbranna Gemma True Blue Strike A Pose Carroll McHale Dawson Me Me Inman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles