Cowell ei kiida Leona Lewise tuuriplaane heaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: WENN.com

Muusikamogul Simon Cowell ei soovi väidetavalt lubada Leona Lewisel maailmaturneele minna, kuna ta pole kindel, kas uustulnuk on valmis tuhandete fännide ees esinema.

Talendiotsimissaate «American Idol» kohtunik on Lewise karjääril silma peal hoidnud alates 2006. aastast, mil too Briti talendisaates «The X-Factor» võitjaks sai ning Cowell veenis USA produtsente lauljatari debüütalbumi kallal vaeva nägema, mille tulemuseks oli üliedukas heliplaat, vahendab WENN.

Kuid Cowell soovib maailmaturnee plaanid mõneks ajaks külmutada, kuni Lewis on saanud piisavalt enesekindlust hiigelpublikute ette astumiseks.

«Kuigi Leona on Simoni arvates maailmatasemel sooloartist, tunneb ta siiski, et tal pole piisavalt enesekindlust üksinda suurte rahvahulkade ette astumiseks. Selleks, et publik sarnaselt Mariah Careyle või Robbie Williamsile oma valdusesse saada, on vaja tõelist võlujõudu,» ütles lähedalseisev isik.

«Leona on Simoni väike lapsuke ja ta on väga teadlik sellest, kui häbelik ta on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles