Ott-Sander Palm võitleb lapsehooldusõiguse eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott-Sander Palm
Ott-Sander Palm Foto: Jelena Rudi

Ehkki menusaate «Tantsud tähtedega» tantsukingad on varna riputatud, käib hoogne jant end üha enam Getter Jaani (18) seltsis ilmutava Ott-Sander Palmi (20) elus edasi - hiljuti võttis noormees oma poja ema Piret Reinmartiga (17) suhtlemiseks lausa advokaadi!

Oti samm oli ajendatud sellest, et Piret ei soostunud nende ühist poega, veel rinnalapse eas Kristoferi terveks päevaks Otile andma - kiire elutempoga nooruk soovinud viia kõigest paari kuuse maimukese terveks päevaks Raplasse vanemate juurde, vahendab Kroonika.

Piret ütleb, et ta oli nõus andma last küll paariks tunniks, kuna aga Kristofer toitub tõesti vaid rinnapiimast, oli ta vastu sellele, et laps on eemal terve päeva.

Järgmine kord, kui Piret Otiga ühendust võttis, et pakkuda talle võimalust lapsega aega veeta, ütles Ott napilt vaid, et hetkel ta seda ei soovi, kuna asjaga tegeleb nüüd... tema advokaat!

«Ott soovis asju ametlikult ajada, mistõttu olin sunnitud ka ise endale esindaja otsima,» kurdab Piret Reinmart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles