Ajakiri mõnitas Jordani autistlikku poega

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan
Jordan Foto: SolarPix / Scanpix

Briti glamuurimodell Katie Price ehk Jordan on šokeeritud ajakirja Heat avaldatud kleepekast, mis mõnitab tema autistlikku poega Harveyt.

Nimelt oli väljaande viimase numbri vahel kleepekas, mis kujutab Jordani viieaastast poega ja kannab kirja «Harvey tahab mu ära süüa!», kirjutab Digitalspy.

Harvey kannatab lisaks autismi kergemale vormile ka haiguse all, mis põhjustab nägemisraskusi ja kaalus juurde võtmist.

«Tahan teada, mida nad sellega täpselt mõtlesid,» ütles Jordan Daily Starile antud intervjuus.

«Kuidas nad said oma toimetuseruumis istuda ja teha nalja viieaastase arvelt, kes ei oska isegi rääkida? Inimesed võivad minu ja Pete’i arvel nalja teha – meie olema täiskasvanud ja saame enda eest seista, aga praegu räägime me väikesest puudega poisist,» imestas modell.

«Mina kannatan mõnitamise välja, aga kui see puudutab mu lapsi, kaitsen ma neid. See on julm ja näitab, et nad ei tea Harvey seisundist mitte midagi. Nad näitavad, nagu oleks ta paks sellepärast, et on ablas ja sööb kogu aeg, aga tegelikult on ta nii suur seetõttu, et tema kilpnääre ei tööta korralikult,» seletas Jordan.

«Seega nad ründavad teda selle eest, et ta on haige. Mille pärast teda järgmiseks mõnitama hakatakse? Nahavärvi? Nad ütlevad, et on normaalne puudega last mõnitada, aga mina ütlen, et ei ole,» lisas Price.

Ehkki Heati peatoimetaja Mark Frith vabandas kleepeka tekitatud solvangu eest, plaanib Jordan esitada juhtumi Pressikaebuste Komisjonile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles