Irina Haak: Cirque du Soleil oli suur emotsionaalne šokk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Haak
Irina Haak Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Varieteeartist, laulja ja endine baleriin Irina Haak on peagi Tallinnas esinevat tsirkusetruppi Cirque du Soleil näinud kaks korda.

«Mulle ja meie koolkonna inimestele seostub tsirkus loomade ja klounidega, mis mulle pole kunagi meeldinud, kuid laste tõttu olen palju käinud. Nähes esmakordselt Cirque du Soleil' etendust «KA» Las Vegases 2007. aastal, oli esimeseks emotsiooniks – see pole võimalik, see on montaaž, silmapete! Inimesed ei suuda seda kõike teha!» meenutas Haak.

«Teine etendus oli biitlitest inspireeritud «Love», milles oli just selle etenduse jaoks salvestatud originaalmuusika. Lisaks valgustusega võimendatud imelised kostüümid. Inimesena, kes ei teadnud Cirque du Soleil' tausta, oli see suur emotsionaalne šokk positiivses mõttes. Seda kõike on võimatu haarata ühekorraga, peab vaatama mitu korda,» lisas ta.

Cirque du Soleil esineb Tallinnas, Saku Suurhallis 28. detsembrist 1. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles