Drake: selle tätoveeringu autor peaks töö kaotama!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine lasi enda otsaesisele tätoveerida Drake'i nime
Naine lasi enda otsaesisele tätoveerida Drake'i nime Foto: twitter

California naine lasi enda otsmikule tätoveerida räppar Drake'i nime, kuid viimane pole sellega päris rahul.

Muusikul jätkus naise kohta vaid kiidusõnu, kuid kirjeldas tattoo autorit väga karmide sõnadega.

«Tahaksin seda naist kohata ja mõista, mis juhtus. See on muidu väga lahe ja minu jaoks täiesti imeline tegu,» ütles Drake Mando Freskole antud intervjuus.

«Kuid see kutt, kes tätoveeringu tegi, on kuramuse s*tapea. See kutt võiks p***e minna. Sa peaksid oma töö kaotama ja ei tohiks enam kunagi tattoosid teha. Kui ma sind kunagi kohtan, läheb sul halvasti!» hoiatas staar.

Tattookunstnik rääkis ajakirjale Vice Magazine, et ei olnud alguses naise ideest vaimustuses: «Ta oli selle pärast väga elevil ja tal oli isegi oma iPhone'is üks kole font välja valitud. Ta käitus, nagu tal oli see juba pikemat aega plaanis, kuid ma ei tea, kui mõistlik saab üldse olla mõte tätoveeringust otsaesisel. Naljakas on see, et ma ei teadnud, kes Drake on. Ma arvasin, et see on tema kamp või midagi, mitte mingi tobe R&B kutt.»

Vaata videot Drake'i reaktsioonist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles