Dea Martinjonis: mis oleks, kui saaksite astuda võlumaailma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dea Martinjonis on vaba­kutseline Eesti ajakirjanik, kes Portugalis elanud kaheksa ja pool aastat. Portugali eluolu kirjeldab Martinjonise sõnul hästi ütlus, et see riik on nagu mõnus sisseistutud sohva - seal on mugav olla. Nüüd hakkavad sohval aga mõned vedrud välja lööma. Teda ootab uus töökoht Madridis. Portugalis on Martinjonise sõnul keeruline uusi väljakutseid leida, kuna tööd leiab enamasti tutvuste kaudu.
Dea Martinjonis on vaba­kutseline Eesti ajakirjanik, kes Portugalis elanud kaheksa ja pool aastat. Portugali eluolu kirjeldab Martinjonise sõnul hästi ütlus, et see riik on nagu mõnus sisseistutud sohva - seal on mugav olla. Nüüd hakkavad sohval aga mõned vedrud välja lööma. Teda ootab uus töökoht Madridis. Portugalis on Martinjonise sõnul keeruline uusi väljakutseid leida, kuna tööd leiab enamasti tutvuste kaudu. Foto: Laura Raus

Ajakirjanik Dea Martinjonis usub, et kes on peagi Tallinnas esinevat tsirkusetruppi Cirque du Soleil korra näinud, ei jäta enne, kui on kõigist nende lavastustest osa saanud.

«Mis oleks, kui teile pakutaks võimalust astuda hetkeks võlumaailma, kus ilus-ebamaistes kostüümides tegelased on kui Alice Imedemaalt välja astunud - kaunis salakeeles lauldes peavad nad omavahel muinasjutulisi olümpiamänge ja sooritavad kaelamurdvaid ning eluohtlikke trikke, mis võtavad hinge kinni… See ongi Cirque du Soleil. Kel on kordki elus võimalus olnud näha, see enne ei jäta, kui on kõigist nende lavastustest osa saanud!» muljetas Martinjonis.

Cirque du Soleil esineb Tallinnas, Saku Suurhallis 28. detsembrist 1. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles