Milline on Jana Kase muusikamaitse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Mirjam Veisner

Elu24 uuris lauljatar Jana Kaselt, kelle muusika võiks kuuluda tema kingikotti.

«Hans Zimmer, Steve Jablonsky, Andrew Lloyd Webber, Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Linkin Park, Green Day... Seda nimekirja võiks pikalt jätkata, aga eelistaksin sellise artisti plaati, kelle järjekordsest üllitisest ei õhku raha lõhna. Eelistaksin plaati, mille kallal on pikalt tööd tehtud ja mille kohta saab lõpuks öelda - tõeline meistriteos,» rääkis Jana.

Lauljatar lisas, et ta oleks eriti rõõmus, kui kuuse alla ilmuks Adele'i plaat: «Ta on fantastiline naine. Minu sügav kummardus ja respekt selle emotsiooni eest, mida ta inimestele annab.»

Tänavustest lemmiklugudest tõi ta välja Chris Browni «Look At Me Now» ja «Marvins Room», Eminemi kõik lood ning Lil Wayne'i ja Drake'i «She Will».

«Eesti muusika on samuti väga põnevaid üllatusi pakkunud, aga ühtegi kindlat eelistust ei oska ma välja tuua,» sõnas Jana.

Pane kindlasti kirja ka oma selle aasta lemmiklood www.r2.ee/aastahitt lehel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles