Jana Kask: kui end tutvustasin, hakkasid tal äkki pisarad voolama...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask
Jana Kask Foto: Mirjam Veisner

Lauljatar Jana Kask meenutas, et käesoleva aasta ühe eredama hetke pakkus talle kohtumine fänniga.

Jana rääkis Elu24-le: «Esinesin Padise mõisas, kui minu juurde tuli üks kena naisterahvas. Kui naeratasin ja end tutvustasin, hakkasid tal äkki pisarad voolama. Ehmatasin pisut ära ja küsisin, et kas kõik on ikka hästi... siis selgus, et talle lihtsalt meeldib väga minu muusika ja ta oli lihtsalt õnnelik, et sai minu kontserdile tulla. Olin väga liigutatud, lõpuks kallistasime ja mul tulid ka endal pisarad silma. Selline hetk jääb alatiseks hinge ja annab jõudu. Üldse on tore, kui inimesed võtavad julguse kokku, ja tulevad ning ütlevad mõne toetava sõna. See annab edasi tegutsemiseks tohutult energiat.»

Lauljatar rõhutas, et austajatele rõõmu kinkimine ongi tema missioon.

«Tahan kõikidele fännidele öelda, et armastan teid väga! Soovin teile kõigile ilusaid jõule ja rahulikke pühi! Olgu teie ümber kõige lähedasemad inimesed, kes teid tõeliselt toetavad ja austavad. Olgu teie ümber kõige ilusam muusika, mis teid tõeliselt mõjutab. Kui te kedagi armastate - öelge seda KOHE! Täitugu kõik teie unistused ja head soovid. Kuulake ja usaldage oma sisetunnet, isegi siis, kui on vaja langetada mõni raske otsus,» soovis Jana ja lisas: «Kallistan teid!»

Jana fännid saavad oma lemmiklood kirja panna veebilehel www.r2.ee/aastahitt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles