Jeremy Clarkson andis Stigi kohta vihjeid?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatesarja «Top Gear» müstiline tegelane Stig
Saatesarja «Top Gear» müstiline tegelane Stig Foto: Wikipedia.org

Menuka autosaate «Top Gear» üks juhte Jeremy Clarckson andis väidetavalt müstilise Stigi kohta vihjeid.

Stig on abielus, elab 300 000 naela (5,1 miljonit krooni) maksvas majas ja oli seotud vormel-1 maailmaga, kirjutab News of the World.

Siiski ei avaldatud salapärase isiku tegelikku nime, kuna see lõhuks ära tema ümber oleva müstilisuse ning paljud «Top Geari» fännid pettuksid.

«Paljud arvavad, et Stigi puhul on tegemist lausa tulnukaga. Väidetavalt pidavat ta jooma bensiini ning oma  pardlis kasutab ta V8 mootorit, kuid meile teadaolevalt on siiski tegemist lihast ja luust inimesega,» seisab artiklis.

Vihje jätkus: Stig on 30. eluaastates, teenib aastas 150 000 naela (2,5 miljonit krooni) ning õpetab Jeremy Clarksonile, James Mayle ja Richard Hammondile, kuidas autodega trikke teha.

«Praegune Stig ei kavatse käia oma eelkäija Perry McCarthy jälgedes ning oma identiteeti paljastada,» seisab artiklis.

Perry McCarthy osales 22 «Top Geari» saates Stigina, kuid kuna ta isik sai avalikuks, siis leidsid sarja tootjad, et ta tuleb uue salapärase Stigi vastu välja vahetada.

Uus Stig kavatseb kindlalt oma kaitseülikonna seljas ja kaitsekiivri peas hoida ning ei räägi silpigi.

«Stig on auto- ja motosaadete kõige paremini varjatud saladus ning see jääb ka edaspidi saladuseks,» laus «Top Geari» tegijate siseringi kuuluv allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles