Lauri Pedaja: olen endiselt vaba

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Näitleja, juuksur ja tantsustaar Lauri Pedaja kohta on viimasel ajal laekunud Elu24.ee postkasti mitmeid vihjeid. Enamik neist on sisaldanud infot Lauri uute tüdruksõprade kohta.



Ühe vihje kohaselt olevat Pedajal suhe 20-aastase Sveaga, kellega ta pärast tantsusaate lõppu stuudios musitas ja kallistas ning teise jutu järgi on noormees armunud 17-aastasesse Tallinna koolitüdrukusse, kellega koos Club von Überblingenis pidutseti.

Et Lauri-maiad fännitarid asjasse selgust saaksid, uurisime tema enda käest järele, kuidas siis asjalood nende naistega tegelikult on.

«Hehehee… Svea on juba ammune teema, see tuli ja läks. Noh tead küll, nooruse uljus,» kommenteeris Lauri.

«Ja 17-aastane koolitüdruk Überblingenist? Hmm, millist te silmas peate?» uuris ta ja lisas, et ta võib teha küll mõned oletused, kuid ilmselt oli see neiu siiski juba 18 kindlasti täis, kui ta ööklubisse sisse pääses.

«Olen 21 ja just praegu on õige aeg natukene noorust nautida, et mitte 40-aastaselt hulluks minna ja elamata jäänud elu elama hakata,» tõdes Lauri ja selgitas, et lähiminevikus lõppes tal kolm aastat kestnud suhe suurepärase naisega.

«Ehk siis mis ma selle jämmiga öelda tahan – ma olen endiselt vaba, ma pole ennast kellegagi sidunud,» ütles Lauri teema lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles