Adam Lambert selgitas, kuidas ta Soome soolaputkasse sattus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert «Better Than I Know Myself»
Adam Lambert «Better Than I Know Myself» Foto: RCA Records / Sony Music Entertainment

Ameerika laulja Adam Lambert tülitses eile Soome restoranis poiss-sõbra Sauli Koskineniga, mistõttu mõlemad mehed erinevatesse politseijaoskondadesse rahunema toimetati.

Kuigi kõmuväljaanded kirjutasid vägivaldsest tülist, oli olukord asjaosaliste sõnul oluliselt leebem. Mõlemad pääsesid vahi alt ja ühtegi süüdistust ei esitatud.

Lambert kirjutas täna õhtul Twitteris: «Jetlag+Vodka=blackout. Us+blackout=irrational confusion. jail+guilt+press=lesson learned. Sauli+Adam+hangover burgers= laughing bout it. :)»

Lennuväsimus viis liigse alkoholitarbimiseni, mis tekitas ebaratsionaalset segadust, mis viis vangla, süütunde ja meediakajastuseni. Laulja sai ta õppetunni kätte ning paar naeris pohmakaburgereid süües intsidendi üle.

Koskinen kirjutas oma blogis samuti, et kõik on korras: «Meedia pole kerge ja kuulsused on kõigest inimesed. Armastus pole ka kerge, kuid kestab igavesti!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles