«Eesti TOP 50» selgitab taas välja aasta parima muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti TOP 50» saatejuhid
«Eesti TOP 50» saatejuhid Foto: ETV

7. jaanuaril tuuakse ETV2 maratonsaates «Eesti TOP 50» televaatajate ette kogu lõppeva aasta kodumaiste muusikavideote paremik. Videote pingerivi selgub täna käima läinud veebihääletuses.

Täna, 21. detsembril kell 12 algas veebilehel www.etv.ee/eestitop50 rahvahääletus leidmaks võidululugu enam kui seitsmekümne kodumaise muusikavideo hulgast. Valimikus on esindatud kõik videod, mis on lõppeval aastal läbi käinud ETV2 edetabelisaatest «Eesti TOP 7». Võrdsed võimalused esikohta haarata on nii sellistel tipus püsinud hittidel nagu Beebilõusta «Mendid», Aidese «Unbelievable», Galvanic Elephantsi «Moonstruck» ja Greipi «Vihma loits», kui ka seni vaid tabeli madalamas sfääris vilkunud videoil.

Teleajaloo esimese Eesti TOP 50» esikoha võitis möödunud aastavahetusel August Hunti «Thomas Malthus on surnud, mu arm», mis valmis režissöör Andzei Matsukevitsi käe all. Matsukevitsi  tänavusest loomingust on «TOP50» nimestikus esindatud Aidese «Unbelievable», Ewert and The Two Dragonsi «Good Man Down» ning selle nädala «Eesti TOP 7» uus tulija Iirise «Melyse».

«Muusikavideote vallas pulbitseb energia ja keeb elu, ETV-l on selle podiseva katla ja sealt õhkuvate värskete mõtete üle äraütlemata hea meel! Oleme õnnelikud, et saame Eesti popkultuuri arengule kaasa aidata,» kommenteeris ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet.

Täna alanud veebihääletus läheb lukku 5. jaanuari südaööl ning pingerivi viiekümnest enim hääli kogunud videost jõuab ETV2 eetrisse 7. jaanuaril kell 19.45-23.45 ehk neljatunnises maratonsaates «Eesti TOP 50». Videoparaadi vahendavad «Eesti TOP 7» saatejuhid Siim Kera ja Kaidor Kahar ning neljaliikmeline muusikaspetsialistide seltskond. Saate režissöör ja toimetaja on Ingrid Kohtla.

Ka algaval aastal jätkab ETV2 uue kodumaise videotoodangu tutvustamist ja populariseerimist igal teisipäevaõhtul edetabelisaates «Eesti TOP 7».

«Eesti TOP 50» koduleht: www.etv2.ee/eestitop50

«Eesti TOP 7» koduleht: www.etv2.ee/eestitop7

ETV2 muusikasaadete lehekülg Facebookis: Eesti muusikavideod @ ETV

Twitteris: http://twitter.com/EestiTOP7

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles